Kisah Kita:
Teknologi UNI Shenzhen Co, Ltd wis fokus ing produk promosi elektronik kanggo kalorone 11 taun. Wiwit taun 2009, kita wis ngekspor pirang-pirang USB Drive lan gadget promosi minangka produk utama kita menyang Eropa sing wis dikenal kanthi apik. Kanggo ngrampungake pangowahan pasar lan kabutuhan pelanggan, kita terus ngembangake garis produk anyar, kayata Earphone. Speaker speaker, Bank listrik, Pangisi daya nirkabel, Aksesoris telpon, lan liya-liyane .Kami darmabakti kanggo netepake "mandheg tuku platform" kanggo para pelanggan, yen duwe macem-macem proyek lan pengin kita menehi akeh pilihan sabisa.

Kekuwatan Kita:
Desainer produk lan ID sing apik kanggo pangembangan produk anyar, sing bisa nggawe kustomisasi.Profesional manajer produk kanggo nggawe produk trendi anyar sing cocog kanggo pasar pembangunan lan cocog karo tuntutan fleksibel. Tim sales sales nanggapi kanthi cepet lan menehi pitakonan, katrampilan penjualan internasional sing dilatih, katrampilan komunikasi komunikasi cekap, pangerten jero babagan kabutuhan pelanggan. Pengalaman masalah sing apik.

Visi Kita:
Ing 2020, Kita terus nganyarke tingkat produk kanggo nggawe pilihan sing luwih apik kanggo para pelanggan, kita bakal menehi target pelanggan kanthi akeh produk kreatif kaya bisa menehi layanan premium kanthi kualitas premium.

Pungkasane, kita kepengin nggawe hubungan karo pelanggan minangka mitra sing apik adhedhasar sikap setya lan bisnis sing jujur ​​bebarengan karo produk tingkat tinggi sing cocog.

NAKONI, NYELIDIKI
Kirimake email menyang sales@unisz.com utawa hubungi baris langsung +86 1868 8740 527 utawa pesen pesen ing homepage. Penjualan profesional kita bakal nanggapi sampeyan sajrone 2 jam sajrone tumindake rutin.
QUOTATION
Kita ngirim kuotasi dening email kanthi alesan sing efisien. Tembung rega reguler bakal dadi EXW / FOB / CIF. Mata uang bakal USD. Rega sah kanggo 1 minggu minangka istilah standar.
ORDER
Sawise rinci rinci wis dikonfirmasi dening loro partai, We need customer send our Order Tuku resmi. Banjur konfirmasi lan ngirim Invoice Pro-formal. Sawise partai loro mlebu lan menehi cap. Pesenan rampung!
BAYAN
Tembung pembayaran standar yaiku TT luwih dhisik. 30% deposit sadurunge produksi diwiwiti lan 70% imbangan sadurunge barang wis dikirim. Kanggo pambayaran jumlah cilik, kita uga nampa PayPal / WU.
KANGGO
Kita duwe penerjemah profesional sing ngurus kiriman udara lan laut kita. Biasane kita nggunakake DHL / UPS / Fedex minangka perusahaan ekspres sing duwe wektu pangiriman sing ketat banget. Kita ngirim informasi Tracking No. lan AWB ing dina kaping 2 sawise barang-barang saka pelanggan ninggalake gudang. Kita tetep nganyari pelanggan kanthi status pangiriman supaya sampeyan ora kuwatir nganti sampeyan nampa kargo.
DASAR RMA
Produk kita ana ing Kontrol Kualitas standar sing dhuwur banget sadurunge dikirim. Nanging mesthi ora ana cacat sing disebabake amarga akeh sebab kaya karusakan nalika transportasi lan obah. Kanggo paling produk, kita duwe wektu garansi setaun. Kita bakal ngganti yen customer nemokake bagian sing cacat lan ngirim bukti sing cukup.