Historia jonë:
UNI Teknologjia Shenzhen Co, Ltd, është përqendruar në produktin elektronike promovuese për më shumë se 11 vjet. Që nga viti 2009, ne kemi eksportuar mjaft një numër USB-ve dhe mjete promovuese si produkti ynë kryesor në Evropë, ku jemi njohur mirë. Për t'u kujdesur për ndryshimin e tregut dhe nevojat e klientit, ne vazhdojmë të zhvillojmë linjë të re produktesh, të tilla si kufje, Altoparlant Bluetooth, Power Bank, Karikues wireless, pajisje shtesë telefonike, etj. Ne jemi të përkushtuar për krijimin e një "platforme blerjeje me një ndalesë" për klientët tanë, kudo që të kenë projekte të ndryshme dhe dëshirojnë që ne të ofrojmë sa më shumë mundësi të jetë e mundur.

Forca jonë:
Dizajnerë të shkëlqyeshëm të produktit dhe ID për zhvillimet e produkteve të reja, të aftë për menaxher të produkteve personalizuese.Profesionale për të bërë produktet e reja të modës që janë të përshtatshme për tregun e zhvillimit dhe për të përmbushur kërkesat fleksibile të klientit. Ekipi i shitjeve me përgjigje të shpejtë për të përpunuar pyetjet dhe pyetjet e klientit, aftësi të shitura ndërkombëtare të aftësuara, aftësi komunikuese të aftëAnglisht, kuptim të thellë të nevojave të klientit. Përvoja të mira për zgjidhjen e problemeve.

Vizioni ynë:
Në vitin 2020, ne vazhdojmë të rifreskojmë nivelin e produkteve tona për ta bërë klientin një zgjedhje më të mirë në rangun tonë, ne do të prezantojmë klientin tonë sa më shumë produkte kreativë sa mundemi në cilësi të shëndoshë dhe shërbim premium.

Përfundimisht, ne dëshirojmë të krijojmë një marrëdhënie me klientin tonë si një partner të mirë, bazuar në besnikërinë dhe qëndrimin tonë të ndershëm të biznesit, së bashku me produktet tona të nivelit të lartë të kualifikuar.

Enquiry
Na dërgoni me email në sales@unisz.com ose telefononi në linjën tonë të drejtpërdrejtë +86 1868 8740 527 ose lini mesazh në faqen tonë. Shitjet tona profesionale do t'ju përgjigjen brenda 2 orësh gjatë kohës rutinore të punës.
Kuotim
Ne dërgojmë citimin tonë me email për arsye efikase. Afati i rregullt i çmimit do të jetë EXW / FOB / CIF. Valuta do të jetë USD. Pricemimi i vlefshëm për 1 javë si term standard.
RENDI
Pasi që urdhri i detajuar të jetë konfirmuar nga të dy palët, Ne kemi nevojë që klienti të na dërgojë Urdhrin zyrtar të Blerjes. Pastaj ne konfirmojmë dhe dërgojmë përsëri Faturën Pro-zyrtare. Pasi të dy palët nënshkruan dhe vulosën. Urdhri i bërë!
PAGESA
Afati standard i pagesës është TT paraprakisht. 30% depozitë para fillimit të prodhimit dhe bilanci 70% para dorëzimit të mallrave. Për një shumë të vogël pagese, ne gjithashtu pranojmë PayPal / WU.
DELIVERY
Ne kemi një profesionist profesionist i cili kujdeset për dërgesën tonë të ajrit dhe detit. Normalisht, ne përdorim DHL / UPS / Fedex si kompani të shprehur që kanë kohë shumë të rreptë të dorëzimit. Ne i dërgojmë informacionin e Ndjekjes Nr dhe AWB ditën e dytë pasi mallrat e klientit largohen nga depoja jonë. Ne e mbajmë të azhurnuar klientin me statusin e transportit për të mos ju shqetësuar aspak derisa të merrni ngarkesën.
POLITIKA RMA
Produktet tona janë nën kontrollin e cilësisë shumë të lartë standarde para dorëzimit. Por gjithmonë ka disa të meta të shkaktuara nga shumë arsye si dëmtimi gjatë transportit dhe lëvizjes. Për pjesën më të madhe të produktit tonë, kemi një vit garanci. Ne do të zëvendësojmë pasi klienti të gjejë ndonjë pjesë të dëmtuar dhe të na dërgojë prova të arsyeshme.