1d97917c

Lajme

 • “Almost ate the USB flash drive” interesting USB flash drive design, netizen: the designer’s brain is really big enough

  “Almost ate the USB flash drive” interesting USB flash drive design, netizen: the designer’s brain is really big enough

  U disk, the full name of USB flash drive, is a small thing that we often use every day. It is small and exquisite, easy to carry, and has a large storage capacity, More importantly, its price is not very expensive. Most of the U disks that we commonly use in our daily lives have ordinary appearan...
  Lexo më shumë
 • The best Black Friday tech deals that are already available

  All products recommended by Engadget are selected by our editorial team, independent of our parent company. If you buy something through one of the links on this page, we may earn an affiliate commission. Pricing and availability are accurate as of the time of publication but are subject to chang...
  Lexo më shumë
 • Amazon Echo Dot with Clock

  Engadget Review The Amazon Echo Dot with Clock is really just the same as the Echo Dot but with a clock. For just $10 more, we see no reason not to get this one instead. It’s just as stylish, the audio quality is just as good and it’s just as functional, if not even more so than the other. The di...
  Lexo më shumë
 • Everything you should know about Bluetooth speakers

  The development of technology has given life to a variety of products that can help people to make their lives easy. Bluetooth speakers can be considered as a perfect example to prove the above mentioned fact. When you heard the word speakers a few years back, you would visualize big huge boxes i...
  Lexo më shumë
 • Specifikimet e përgjithshme të altoparlantëve Bluetooth

  Specifikimet e përgjithshme të altoparlantëve Bluetooth

  Ka më shumë produkte të kufjeve Bluetooth në treg, ndërsa altoparlantët Bluetooth janë relativisht të paktë. I ashtuquajturi altoparlant Bluetooth në të vërtetë i referohet një altoparlanti që mbështetet në protokollin e transmetimit Bluetooth si një bartës i transmetimit të të dhënave. Që nga pajisjet më të lëvizshme (telefonat mobil, laptopo ...
  Lexo më shumë
 • Redaktimi i strukturës së harduerit

  USB përdor një kabllo me katër tela. Dy prej tyre janë kanale serike për transmetimin e të dhënave, dhe dy të tjerët sigurojnë energji për pajisjet në rrjedhën e poshtme. Anydo periferikësh që janë lidhur me sukses dhe janë njohur nga njëri-tjetri do të mbështeten nga të dy pajisjet Pajisjet me shkallën më të lartë. Autobusi USB do të ...
  Lexo më shumë
 • Hyrje USB

  Hyrje USB

  Bus Serial Universal (USB) është një metodë në zhvillim e komunikimit të të dhënave që ka zëvendësuar gradualisht standardet e tjera të ndërfaqes. Wasshtë themeluar në 1995 nga kompani kompjuterike dhe kompani komunikimi si Intel, Compaq, Digital, IBM, Microsoft, NEC dhe Northern Telecom. Formuluar bashkërisht në ...
  Lexo më shumë