LOGO
Ne ofrojmë shtypjen e logos në çdo produkt tonë. Ju lehtë mund ta markoni dhuratën tuaj që është e veçantë për kompaninë tuaj. Ju duhet të siguroni skedarin tuaj të logos, në mënyrë që modeli ynë ta bëjë atë në pozicionin e fekteve dhe madhësinë e duhur në produktin tonë. Lidhur me mënyrën e trajtimit të logos, ne mund të bëjmë scree mëndafshi për logon me ngjyra të spotit. Ne mund të bëjmë shtypjen diogita për logon e ngjyrave me gradient ose logon e plotë me ngjyra. Ne mund të bëjmë logon e gdhendjes me lazer në sipërfaqen metalike. Ne mund të bëjmë: logo me embossing / logo të domosdoshme / logo afishe, etj. Vetëm na dërgoni logon dhe projektuesi ynë profesional do t'ju japë sugjerimet tona.
PAKETIMI
Për ta bërë produktin tuaj të jashtëzakonshëm, ne ofrojmë paketim të stileve të ndryshme për ju. Për qëllim të shpejtë të transportit, kutia e bardhë është koleksion shumë i njohur. Për qëllimin e dhuratës së fundvitit, kutia e ndryshme e dhuratave për karta dhe kutia e kallajit është zgjidhja e mirë. Për formë të ndryshme dhe produkt dizajni. ne mund të rregullojmë kutinë e dhuratave për ju. Të gjitha qëllimet janë duke e bërë produktin tuaj në mënyrë të përsosur të tregojë klientin tuaj dhe të fitojë reputacionin tuaj, si dhe tonën.
CILËSISË
Shtë po aq e rëndësishme sa jeta jonë. Ne bëjmë një produkt me cilësi të mirë ashtu si ruajmë shëndetin e trupit tonë. Sapo të vendosni porosinë për ne, ju kurrë nuk shqetësoheni për të marrë asnjë produkt të mirë pa marrë parasysh në sipërfaqe, paketim, dhe brenda produktit. Ne e fitojmë reputacionin dhe besimin tonë nga klienti për cilësinë tonë të qëndrueshme që kryhet me procedurë të rreptë dhe standarde të prodhimit dhe profesional. Sistemi QC. Nëse e gjeni asnjë produkt të mirë pasi të keni marrë mallrat për arsye të panjohur ose arsye transporti. Ne diskutojmë dhe zëvendësojmë produktin e ri për ju.
ZGJIDHJET
Ne jemi furnizues profesional të produktit promovues i cili ofron shërbim të dizajnit për klientin në rast ndryshimi si USB Drive e personalizuar, paketim, projekt ODM etj. Ne zgjedhim propozimin dhe produktin më të përshtatshëm për kërkesat e ndryshme të klientit në lidhje me veprime të ndryshme, tregti, takime etj. shërbimi i transportit ekonomik dhe i arsyeshëm për klientin sipas urdhrave urgjent ose normal të transportit. Ne synojmë që klientët të kenë më shumë sukses për të çuar në vetë suksesin tonë.
KRIJUES
Jo vetëm linja e produkteve aktuale, ne gjithashtu vazhdojmë të kërkojmë dhe krijojmë teknikë të rinj, dizajn të ri, ide të re dhe koncept të ri në lidhje me gjërat promovuese. Gjeni ne, do të gjeni të gjithë idenë e informacionit më të fundit promovues, i cili do t'ju bëjë të ndiheni mirë të jeni partneri ynë dhe më e rëndësishme është që partneriteti ynë të zgjasë për një kohë të gjatë.